Tsekkaa yhteisöömme ilmoitetut työpaikkavinkit markkinoinnin alalla ja nappaa oma unelmaduunisi | #mkollektiivi 🔥
Avaa viesti selaimeen
MarkkinointiKollektiivi

AVOIMET TYÖPAIKAT​​​​​​​

KUMPPANINOSTO

Ocean Outdoor etsii Digital Marketing Specialistia!

Tarjolla on nyt monipuolinen sisällöntuotannon ja mainonnanhallinnan rooli, jossa pääset tekemään valtakunnallisen digitaalisen mainosverkoston kampanjasuunnittelua, toteutusta sekä toiminnan raportointia, ja Ocean Outdoorin omaa markkinointia. 

Lue tarkemmin MarkkinointiKollektiivin sivuilta, mistä on kyse, ja tee ensimmäinen haastattelukierros heti rekrybottimme kanssa! 

   Lue lisää ja hae paikkaa!   

DIGITAL MARKETING SPECIALIST

Suomen Asiakastieto (Helsinki)

Olisiko tämä sinusta mielenkiintoinen työ? Saat suunnitella monikanavaisia markkinointikampanjoita, pääset kehittämään markkinoinnin automaatioita ja saat antaa luovuutesi kukkia ja kukoistaa, kun kirjoitat erilaista sisältöä palveluistamme. Jos kiinnostuit, niin lue lisää, sillä me etsimme juuri sinua!

Haemme Asiakastiedon markkinointitiimiin iloista, innokasta ja monipuolisista työtehtävistä kiinnostunutta sekä kokemusta omaavaa Digital Marketing Specialistia.

Työnkuvaasi kuuluu markkinoinnin ja viestinnän tehtäviä laidasta laitaan, eli työviikot eivät pääse pitkästyttämään.

   Lue lisää ja hae paikkaa!   

 MARKKINOINTIVIESTINNÄN
PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ

 Lataamo (Helsinki)

Onko sinulla vahva ymmärrys mainonnan prosesseista? Etsimme ammattilaista, joka pitää langat käsissään niin asiakkaan, asiakkuusjohtajan kuin luovan tiiminkin suuntaan.

Olet hankkinut kannuksiasi toimien projektipäällikkönä esimerkiksi mainostoimistosta. Ymmärrät hyvin mitä mainonnan suunnittelu ja toteutus pitää sisällään. 

Meillä pääset kasvattamaan motivaatiotasi pienen tiimin eduilla, mutta ison talon mahdollisuuksilla. Projektimme ovat vaihtelevia ja innostavia – niiden keskiössä on aina loistava asiakaskokemus ja yhdessä tekeminen.

   Lue lisää ja hae paikkaa!   

GRAAFINEN SUUNNITTELIJA

Lataamo (Helsinki)

Onko sinulla kova halu kehittyä yhä paremmaksi visuaalisten kokonaisuuksien suunnittelijaksi ja toteuttajaksi?

Olet tehnyt painotuotteiden ja digitaalisen sisällön visuaalisen ulkoasun suunnittelua ja toteutusta mainostoimistossa ja janoat nyt uusia haasteita. Sinulla on kova halu kehittyä yhä paremmaksi ja oppia uusia toimintatapoja oman osaamisesi parantamiseen. Tunnet uusimmat toimintatavat ja käytät niitä jokapäiväisessä työssäsi.

   Lue lisää ja hae paikkaa!   

 COPYWRITER/
​​​​​​​KONSEPTISUUNNITTELIJA

 Lataamo (Helsinki)

Haluatko tehdä vaikuttavaa ja innovatiivista markkinointia luovalla otteella? Taittuuko sinulta pidempi manifesti tai ytimekäs lasautus?

Olet tehnyt Copywriterin töitä ja luovaa suunnittelua mainostoimistossa muutaman vuoden verran ja olet urallasi sellaisessa kohdassa, että janoat uusia haasteita. Seuraat alan käänteitä ja toimintatapoja aina sosiaalisen median ilmiöistä uusimpiin ohjelmiin ja toteutustapoihin.

   Lue lisää ja hae paikkaa!   

DIGITAL MARKETING SPECIALIST

Lataamo (Helsinki)

Löytyykö sinulta vahvaa ymmärrystä digitaalisen markkinoinnin keinoista ja kanavista? Kutkutteleeko markkinoinnin automaation parissa työskentely?

Olet hankkinut kannuksia esimerkiksi media- tai mainostoimistosta. Ymmärrät hyvin mitä display- ja sosiaalisen median mainonta pitää sisällään, kykenet suunnittelun lisäksi rakentamaan kampanjoita eri alustoille strategiseen ajatteluun tukeutuen ja ymmärrät erinomaisesti mitä SEM, SEO ja SEA -lyhenteet tarkoittavat. 

   Lue lisää ja hae paikkaa!   

 AD/
​​​​​​​KONSEPTISUUNNITTELIJA

 Lataamo (Helsinki)

Haluatko tehdä vaikuttavaa ja innovatiivista markkinointia luovalla visuaalisella silmällä?

Olet tehnyt luovaa suunnittelua mainostoimistossa muutaman vuoden verran ja olet urallasi sellaisessa kohdassa, että janoat uusia haasteita. Seuraat alan käänteitä ja toimintatapoja aina sosiaalisen median ilmiöistä uusimpiin ohjelmiin ja toteutustapoihin.

   Lue lisää ja hae paikkaa!   

VIESTINTÄPÄÄLLIKKÖ

 LähiTapiola (Pori)

Viestintäpäällikkönä olet yksi avainhenkilöistämme ja huolehdit LähiTapiola Länsi-Suomen alueyhtiön sisäisestä ja ulkoisesta viestinnästä. Vastaat viestintäsuunnitelman ja –budjetin laatimisesta sekä toteuttamisesta yhdessä alueyhtiön ja LähiTapiola –ryhmän muiden osaajien kanssa. Edistät elämänturvakulttuuria, kehität ja käytät kaikkia viestintäkanavia ja vastaat yhtiön mediasuhteista ja niiden hoidosta.

   Lue lisää ja hae paikkaa!   

CLIENT MANAGER

  Foppa (Helsinki)

Vastaat sinulle nimetyistä asiakkuuksista, niiden johtamisesta sekä kehittämisestä. Varmistat mediasuunnitteluosaamisellasi, että asiakkaan mediabudjetti käytetään optimaalisella tavalla asiakkaan kasvun kiihdyttämiseksi. Neuvottelet ja teet läheistä yhteistyötä mediayhtiöiden kanssa. Ja mikä tärkeintä, olet asiakkaan suuntaan Foppan tärkein yhteyshenkilö – pidät asiakkuuden lankoja käsissäsi.

   Lue lisää ja hae paikkaa!   

(SENIOR) CONTENT MARKETING SPECIALIST

 Barona (Helsinki)

Baronan markkinoinnin ja viestinnän tiimi kaipaa lisää osaavia käsipareja! Tällä kertaa etsimme työystävää jo kokemusta hieman kerryttäneen markkinoinnin asiantuntijan rooliin.

Erityisesti kaipaamme osaajaa, jonka sydän sykkii monipuoliselle sisällöntuotannolle, mainonnan kampanjoille, innostaville ideoille ja vauhdikkaalle menolle huipputyyppien kanssa.

Tekemisemme kehittyy ja kasvaa jatkuvasti. Sinun roolisi voi koostua eri painopistealueista ja muokkautua matkalla. Taustasi ja kokemuksesi huomioiden, roolisi voi olla Marketing Specialist tai Senior Marketing Specialist. Kerro meille itsestäsi ja katsotaan, miten sovimme yhteen!

   Lue lisää ja hae paikkaa!   

NEW BUSINESS MANAGER

  Foppa (Helsinki)

Vastaat potentiaalisten uusien asiakasyritysten screenauksesta ja kontaktoinnista sekä tapaamisten sopimisesta. Osallistut asiakastapaamisiin ja niiden valmisteluun Foppan mediarahoitusasiantuntijan kanssa. Pidät aktiivisella otteellasi yllä kiinnostusta uusasiakashankintaprosessin aikana ja varmistat, että yhä useampi tapaaminen johtaa yhteistyösopimukseen asiakkaan kanssa.

   Lue lisää ja hae paikkaa!   

MARKKINOINTIPÄÄLLIKKÖ

 HSL (Helsinki)

Hei sinä markkinoinnin rautainen ammattilainen! Tunnetko markkinoinnin murroksen haasteet ja digimarkkinoinnin mahdollisuudet, ja palat halusta päästä liidaamaan asiantuntijatiimiä kohti tulostavoitteellista toimintamallia?

Tule mukaan HSL:n uudistumismatkalle - teemme isoa käännöstä kohti dynaamista ja liiketoimintajohdettua palvelukehitysorganisaatiota, ja tarvitsemme sinut mukaan tiimimme tekemään kanssamme hienoja tuloksia!

   Lue lisää ja hae paikkaa!   

TOIMITUSHARJOITTELIJA

 MarkkinointiUutiset (Etätyö)

Oletko lupaava toimittaja, joka etsii mahdollisuutta päästä näyttämään taitojaan ja kehittämään osaamistaan?

Etsimme joukkoomme toimittajaharjoittelijaa päivittäiseen uutistoimitukseen. Jos sinulla on vahva kiinnostus markkinointia kohtaan sekä halu päästä tekemään nopeaa uutisointia polttavista puheenaiheista ja oppia lisää, voit olla etsimämme toimittajaharjoittelija.

   Lue lisää ja hae paikkaa!   

MARKKINOINTI- JA VIESTINTÄJOHTAJA

 Green Carbon (Helsinki, Jyväskylä)

Tärkein tehtäväsi on saada tulevat asiakkaat kiinnostumaan tärkeästä työstämme. Tässä onnistuminen vaatii niin sähköisten työkalujen hallintaa kuin modernien markkinointikanavien ymmärrystä.

Sinulla on kokemusta sisällöntuotannosta ja osaat suunnitella kampanjoita luovasti. Jos sinulla on kokemusta vastuullisuusviestinnästä, nousee hakemuksesi hakijalistan kärkipäähän.

   Lue lisää ja hae paikkaa!   

COPYWRITER

 Bonava (Helsinki)

Tehtävässä pääset tuottamaan kirjallista markkinointisisältöä niin digi- kuin printtialustoille, medioina esimerkiksi nettisivut, digitaalisen mainonnan kanavat, uutiskirjeet, lehti-ilmoitukset sekä esitteet. 

Tehtävä edellyttää muutaman vuoden kokemusta monipuolisesta tekstin tuottamisesta sekä vahvaa koordinointikykyä.

   Lue lisää ja hae paikkaa!   

SENIOR MARKETING SPECIALIST

DLA Piper (Helsinki)

We are looking for a marketing professional with a focus on building a top-tier legal brand together with our fantastic team in Helsinki and abroad.

You will drive our marketing and business development activities to multiple channels (ownership of content planning and production) and inspire our people and target audiences with your story telling skills.   

   Lue lisää ja hae paikkaa!   

SISÄLLÖNTUOTTAJA

 Motiva (Helsinki)

Oletko ripeä ja luova kirjoittaja, joka saa asiantuntijatekstit kääntymään herkullisiksi tarinoiksi? Onko sisältömarkkinointi hallussa ja somessa uit kuin kala vedessä? Vaikuttava viestintä on intohimosi?

Jos vastasit suoran kyllä -rivin, odotamme sinun tarinaasi. Haemme nyt viestintätiimimme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

   Lue lisää ja hae paikkaa!   

DIGITAL MARKETING SPECIALIST

Kruunukaluste (Helsinki)

Tarjolla monipuolinen ja vastuullinen työnkuva, jossa pääset ideoimaan, suunnittelemaan ja toteuttamaan Kruunukalusteen markkinointia digitaalisen mainonnan / sähköisen kaupan pääpainotuksella.

Päätehtäväsi on kehittää verkkokaupan ja tämän maksetun mainonnan tuloksellisuutta, optimoida asiakkaan ostopolkua ja hakea aktiivisesti uusia ratkaisuja tehokkaaseen digimarkkinointiin.

   Lue lisää ja hae paikkaa!   

KOKENUT MARKKINOINNIN JA VIESTINNÄN OSAAJA

 SomeBuddy (Helsinki)

Tule meille kehittämään viestinnän ja markkinoinnin tekemistä tuomalla mukana ammattitaitosi ja energinen tekemisen tapasi. Etsimme tiimiimme osaajaa, joka ei pelkää kääriä hihoja, tarttua puheenaiheisiin tai rakentaa kunnianhimoisia kamppiksia.

Olemme kaupallistamisen herkullisessa vaiheessa, jossa markkinoinnilla on keskeinen rooli. Tehtävässäsi pidät huolen siitä, että markkinointiviestinnän suunnitelmat, toimenpiteet ja sisällöt tukevat liiketoimintamme tavoitteita.

   Lue lisää ja hae paikkaa!   

DIGITAL PLANNER

Creative Crue (Tampere/etätyö)

Toimintamme kasvaessa haemme Tampereelle tai omalle etätoimistolle Digital Planneria työskentelemään monipuolisten B-to-B- ja B-to-C-asiakkuuksien pariin.

Voit olla muutaman vuoden alalla toiminut ammattilainen tai kokenut konkari. Tärkeintä on, että osaat hyödyntää dataa, ymmärrät asiakkaidemme liiketoimintaa, hahmotat markkinointiviestinnän kokonaisuuksia ja osaat työskennellä tiimissä.

Nyt sinulla on mahdollisuus ottaa seuraava askel urallasi ja päästä osaksi kasvavaa bränditoimistoa.

   Lue lisää ja hae paikkaa!   

CONTENT MARKETING MANAGER

 Honka (Tuusula)

Haluatko inspiroida ihmisiä panostamaan terveelliseen ja ekologisesti kestävään asumiseen? Etsimme Content Marketing Manageria perhevapaan sijaisuuteen vahvistamaan kansainvälisen talobrändin markkinointia ja myyntiä sisältömarkkinoinnin, sosiaalisen median ja vaikuttajayhteistyön keinoin.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen kansainvälisen roolin ketterässä neljän hengen markkinointitiimissä, jossa sosiaalinen media, sisältömarkkinointi, vaikuttajayhteistyö ja markkinoinnin automaatio ovat keskeisessä roolissa.

   Lue lisää ja hae paikkaa!   

GROWTH HACKER

Lindström (Helsinki)

Are caring people and planet close to your heart? Can you be described as a data driven marketer and sales developer with proven track record of utilizing data? If so, seize your opportunity! Lindström is seeking for a Growth Hacker to join their international team in Helsinki.

As a Growth Hacker in Lindström you will be part of our ambitious Group Marketing team helping countries to do successful growth experiments with different growth hacking methods.

   Lue lisää ja hae paikkaa!   

HEAD OF MARKETING

 Clear Channel (Helsinki)

Markkinoinnin ja viestinnän ammattilainen! Sykkiikö sydämesi markkinoinnille, brändiviestinnälle sekä työnantajamielikuvan kehittämiselle?

Clear Channel Suomi Oy on digitaalisen ulkomainonnan markkinajohtaja - haluaisitko sinä työskennellä ulkomainonnan näköalapaikalla? Hienoa, sillä etsimme joukkoomme markkinoinnin taitajaa.

   Lue lisää ja hae paikkaa!   

SISÄLLÖNTUOTTAJA

Haaga-Helia Ammattikorkeakoulu Oy (Helsinki)

Onko intohimosi tehdä vaikuttavaa sisältöä ja kertoa mieleenpainuvia tarinoita? Etsitkö jatkuvasti uusia tapoja tehdä vaikuttavaa viestintää ja markkinointia sekä samalla kehittää omaa osaamistasi?

Sisällöntuottajana tehtäväsi on suunnitella ja toteuttaa sisältöjä Haaga-Helian eri kanaviin sekä itsenäisesti että yhdessä tiimin kanssa. Hallinnoit Haaga-Helian sosiaalisen median kanavia ja tuotat niihin sujuvasti tekstiä, kuvaa ja videoita sekä osallistut aktiivisesti Haaga-Helian digitaaliseen markkinointiin suunnitteluun ja toteutukseen.

Toivomme sinulta kykyä tuottaa sisältöjä tarvittaessa myös englannin kielellä.

   Lue lisää ja hae paikkaa!   

DIGITAL MARKETING SPECIALIST

Ocean Outdoor (Helsinki)

Ocean Outdoor Finland on erikoistunut digitaaliseen ulkomainontaan kauppakeskuksissa valtakunnallisesti Helsingistä Rovaniemelle.

Ocean Outdoor etsii Helsingin toimistolleen uutta Digital Marketing Specialistia! Uusi tiiminjäsen pääsee työskentelemään monipuolisesti sekä mainonnanhallinnan että Ocean Outdoorin oman markkinoinnin tehtävissä.

Pääset työssäsi luomaan paljon sisältöjä eri muodoissa, ja roolissa onkin hyötyä sekä luovuudesta että konkreettisista sisällöntuotantotaidoista. Osaat käyttää Adoben ohjelmistoja (erityisesti Photoshop ja After Effects), sekä Ms Office ohjelmistoja. Olet kiinnostunut graafisesta suunnittelusta ja digitaalisesta mediasta. 

   Lue lisää ja hae paikkaa!   

Seuraa MarkkinointiKollektiivia sosiaalisen median kanavissa: 

Facebook Linkedin Instagram Twitter Youtube Soundcloud